Valkenswaard

Na een lange voorgeschiedenis van plannen en vergunningsaanvragen heeft de familie van den Heuvel in Valkenswaard een ongekende prestatie geleverd door in crisistijd de mooiste nieuwbouw van Nederland te realiseren. Wij hebben al het dakwerk mogen uitvoeren. Dakwerk in de meest ruime zin van het woord. Van de dakelementen, dakpannen en dakgoten tot de zinken zijwangen van de in totaal 14 !! dakkapellen. Binnenkort plaatsen we meer foto's van het onlangs afgewerkte project.

   
 

Weert

De opdrachtgevers zijn uiterst tevreden over de renovatie van hun moderne woning in boerderijstijl. En terecht! Wat ze vooral wilden, was de woning en het stalgedeelte als een nostalgische boerderij te presenteren terwijl het stalgedeelte toch gebruikt gaat worden als woning.
De Oude Holle dakpannen in de kleur Vielli (oud) rood zorgen voor een authentieke uitstraling met de duurzaamheid van nu.

 

   
 

Oirschot

Een voorbeeld van hoe het moet! Oude Holle cottage (Vielli) blauw gesmoord op een authentieke woonboerderij met bijgebouwen. Om een nostalgische uitstraling te realiseren met de kwaliteit naar de huidige maatstaven. 
   


Zo hebben wij vele tientallen grote en kleine projecten gerealiseerd door heel de regio en met verschillende soorten dakpannen en uitvoeringen.
Er is altijd wel een referentieadres bij u in de buurt indien u ons dakwerk of een bepaald type dakpan wilt gaan bekijken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

  

                                                   

 

Contact

Sint Oedenrodeseweg 5a+b

5681 PH Best

0499-37 37 96

06-22 94 08 79

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

9.00 - 18.00 uur

Zaterdag 9.00 - 14.00 uur

Twitter